Vi har lært det på den hårde måde, så du får det lettere.

Vi har taget det, vi har lært i løbet af 20 år i skoven og samlet det hele i et enkelt stubfræserværktøj. Af dette har vi udviklet Dipperfox.

Historien om os

Når vi arbejdede ude i felten, ofte dybt inde i skoven, var det svært ikke at lægge mærke til, at arbejdet ikke altid gik fremad som forventet. Nogle gange var det dårligt vejr eller vanskeligt terræn, men oftest var det småting, der skabte forsinkelser og hindringer, som blev til enorme mængder af timer, brændstof og spildte penge.

Vi forstod gennem iagttagelse og praksis, at bedre planlægning og det rigtige værktøj kunne gøre hele forskellen. Med en lille smule innovation, behændighed og beslutsomhed tog vi os selv til et helt nyt niveau og blev produktudviklere.

Og voila – det ene ledte til det andet og i 2018 byggede vi vores første fungerende prototype til en stubfræser. Det var en succes, for vi så den aldrig igen, efter vi sendte den på prøve til en maskinstation. De nægtede simpelthen at levere den tilbage. Så var det bare at bygge en ny og bedre prototype – som heller ikke blev leveret tilbage til os!

Det inspirerede os til at slå familiens kundskaber om entreprenørmaskiner, ingeniørvirksomhed, produktion og forretningsudvikling sammen og lancere Dipperfox – et varemærke for nyskabende entreprenørudstyr, som kombinerer erfaring, ideer og passion for effektivitet med en lille smule vanvid.

Vi designer og fremstiller alle stålkomponenter på vores egen fabrik, som er udstyret med noget af klogeste og hurtigste stålforarbejdningsudstyr, mennesker og ræve på markedet. Vores familievirksomhed er vokset til et hold på 15 ingeniører, operatører og specialister, som allerede arbejder på nye produkter – som alle sammen skal bore, skære, rive og knuse ting som intet andet!