Mit arbejde er at genetablere afvandingsgrøfter i skoven. At fjerne stubbe med en grubbetand eller en skovl gav altid de samme problemer – det gik langsomt fremad, og til sidst havde jeg ikke mere plads på grund af de store bunker med bortgravede stubbe og rødder.

Efter at jeg fik fat i en af de første fungerende Stump Crusher prototyper, kunne jeg gå til mit arbejde på en helt anden måde – på få sekunder borer og knuser den stubbene ned i jorden, hvor de rådner op helt naturligt.

Nu kan jeg udføre arbejdet 4 gange hurtigere, og min kunde får en meget renere slutresultat. Når der ikke ligger bunker med rester, som blokerer, er der nem adgang til grøfterne til fods eller med lettere maskiner. Investeringen har helt klart betalt sig, eftersom prototypen stadig virker uden nogle problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *